Liedon Lihakauppa

Liedon Lihakaupassa myydään laadukasta, taidokkaasti leikattua, KOTIMAISTA lihaa. 

Laajaa valikoimaa täydentämään on otettu muutamia valikoituja tuontiherkkuja mm. karitsaa ja riistaa. Kaupan omassa keittiössä valmistetaan lisäksi lihapullia, kiusauksia, laatikoita, salaatteja ja muita valmisruokia omilla kotoisilla resepteillä, joissa ei raaka-aineiden määrässä tai laadussa kitsastella! Kaupan yhteydessä toimii myös Makkaratupa, jota on mukava kehua Liedon suurimmaksi makkaratehtaaksi.
Tuvassa valmistetaan kaikki kaupassa myytävät makkarat leikkeleistä lenkkeihin ja myös tilaustuotteita ravintoiloille tai vaikka sukujuhliin.

Liedon Lihakauppa

Kun etsit ystävällisesti ja asiantuntevasti palvelevaa oikeaa lihakauppaa, suuntaa Liedon keskustaan. Hämeen Härkätien varrella sijaitsevalle Liedon Lihakaupalle sydämen asioita ovat tuoreus, laatu ja asiakkaiden arvostama hyväntuulinen asiakaspalvelu. 

”Tehdään niin hyvin kuin ikinä pystytään, ellei vähän paremminkin” on Liedon Lihakaupan väen motto.
Kalle Partanen ja hänen uudet yhtiökumppaninsa Outi ja Tommi Salminen kunnioittavat Liedossa jo pitkään toimineen kaupan perinteitä.
Kaikki kolme korostavat myös sitoutumisen ja yrittäjyyden merkitystä ja ovat työskennelleet liha-alalla koko työhistoriansa.

Maustettaisiinko sinun syntymäpäiviesi nimikkomakkara aurinkokuivatuilla tomaateilla, chilillä, sinihomejuustolla vai ehkä salvialla?

Liedon lihakauppa

Liedon Lihakauppa

Liedon Lihakauppa

Sähköposti: dynameat@dynameat.fi

Kotisivut: http://www.liedonlihakauppa.fi

Puhelin: 02 4878111

Osoite: Kärpijoentie 1

Postinumero: 21420

Toimipaikka: LIETO

Aukioloajat: Arkisin 9-18 La 9-15