gifthere latauskuva

Linja-autoaseman kahvila, Turku

Smørre og Øl Turku


Leipä- ja kahvituotteisiin erikoistunut kahvila-ravintola, Turun linja-autoasemalla.


Kahvilan tavaramerkkinä olevat täytetyt Smörret ja toastit jotka sopivat niin lounaaksi kuin illalla viinin tai oluen kanssa nautittavaksi.

Voileipäravintola Turku, Kahvila

Ravintola tarjoaa erilaisia täytettyjä leipiä, toasteja ja croissanteja sekä makeita muffinsseja, kakkupaloja ja piirakoita niin mukaan kuin paikan päällä nautittaviksi.


Ruokaisiin Tanskalaisiin voileipiin eli smörreihin on haettu makuja ja raaka-aineita ravintoloiden à la carte -annoksista, makuina leivissä on muun muassa chilikatkarapu-, vuohenjuustopunajuuri-, currykana- ja sitruunagraavikirjolohismörre.

Katkarapuleipä linja-autoasema Turku

Tuotteet valmistetaan aina tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista ja mahdollisuuksien mukaan käytämme Smörreissä lähituotantoa.


Smörret pakataan rasioihin, joissa ne on helppo kuljettaa mukaan kotiin tai työpaikalle.


Herkulliset ja ruokaisat Tanksalaiset voileipä-Smörret ovat parhaimmillaan lämpimänä, mutta kyllä maku kestää myös take away noudon.

Erikoiskahvit, Turku, Kahvakone-kahvit Kahvila Linja-autoasema

Smørre og Øl on Turun kahvilakulttuurin uusi tyylikäs tulokas. 


Smørren kahvilasta Turun linja-autoasemalla löytyy kahvakoneella valmistetut herkulliset erikoiskahvit. Tämä kyseinen  valmistusmetodi kertoo vannoutuneelle erikoiskahvien ystävälle kaiken oleellisen kahvin laadusta sekä mausta. 


Linja-autoaseman kahvila, Turku

Linja-autoaseman kahvila Turku

Kotisivut: https://www.smorreogol.com

Puhelin: 040 0168348

Osoite: Linja-autoasema, Aninkaistenkatu

Postinumero: 20100

Toimipaikka: Turku