gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva

Sushi Turku


Sushi on perinteinen japanilainen ruokalaji, joka koostuu yleensä viipaloidusta raakakalasta, riisistä ja makuaineista kuten soijakastikkeesta, wasabista ja inkivääristä. Sushi-ravintolat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia sushiruokia ja muita japanilaisia herkkuja.


Sushi-ravintolat voivat vaihdella tyylistä ja hienostuneisuudesta. Jotkut ravintolat tarjoavat perinteisiä sushilajeja, kuten nigiri (raakakalaviipaleet riisin päällä), maki (sushirulla), sashimi (pelkät raakakalaviipaleet) ja temaki (käsikäärityt sushirullat). Toiset ravintolat saattavat tarjota moderneja tai luovia sushivariaatioita, jotka voivat sisältää esimerkiksi erilaisia täytteitä, kastikkeita ja mausteita.


Sushi-ravintolassa, voit yleensä valita erilaisia annoskokoja ja sushilajeja riippuen omista mieltymyksistäsi ja nälästäsi. Suositeltavaa on aloittaa perinteisemmistä vaihtoehdoista, kuten nigiristä ja makista, ja sitten kokeilla muita herkullisia vaihtoehtoja.


Turun Sushi-ravintolat ovat korkeatasoisia ja laadullisesti erittäin hyviä. Sushin valmistuksessa on erityisen tärkeää, että raaka-aineet ovat tuoreita ja korkealaatuisia, näin unohtumaton sushielämys on taattu ja turvattu! Jos et ole aikaisemmin syönyt raakaa kalaa, voit tiedustella ravintoloiden henkilökunnalta suositeltavia vaihtoehtoja tai aloittaa kokeilun valmistetuista sushirullista ja sashimista.


Kiinnostuitko avaamaan oman verkkokaupan osaksi yhteisöämme?

Saat yrityksesi näköisen lahjakorttikaupan auki saman päivän aikana ja voit aloittaa myynnin vaikka heti.

Ota yhteyttä