Bagel House Turku

BAGEL HOUSE TURKU

Bagel House Turku

Aamiainen

EVERY DAY

Meiltä saa aamiaiseksi vastapaahdettuja bageleita sekä muita kahvilatuotteita. Yliopistonkadulla tarjoamme myös aamiaissettiä, johon sisältyy bagel, kahvi ja mehu. Olemme itsekin kahvin rakastajia ja sen vuoksi valmistamme kaikki erikoiskahvimme tarkoin valitsemistamme vastajauhetuista pavuista. Erikoiskahvit voimme tehdä niin tavalliseen maitoon, kuin esimerkiksi iKaffeen.

Bagelit ja salaatit

FRESHLY MADE

Valmistamme bagelimme omalla reseptillämme perinteitä kunnioittaen. Teemme myös täytteet, kuten esim. kastikkeet, omassa keittiössämme ja täytämme bagelit asiakkaan tilauksesta niiden tuoreuden takaamiseksi. Käytämme salaateissa tuoreita ja paikallisia raaka-aineita. Otamme huomioon erityisruokavaliot ja tuotteemme ovatkin helposti muokattavissa.

BAGELS AND SALADS

Brunssi

LAUANTAISIN

Tarjoamme monipuolista ja täyttävää brunssia pöytiintarjoiltuna. Brunssiin sisältyy alkutapas, pääruoka ja jälkiruoka sekä kahvi tai tee. Brunssi tarjoillaan Brahenkadun toimipisteessämme joka lauantai. Pöydän voi varata alla olevasta linkistä, mutta paikan päälle voi tulla myös ilmankin varausta! Suosittelemme kuitenkin pöytävarauksen tekemistä. 

Bagel House Turku

Bagel House Turku

BAGEL HOUSE TURKU

Sähköposti: info@bagelhouse.fi

Kotisivut: http://www.bagelhouse.fi

Puhelin: 040 0276692

Osoite: Yliopistonkatu 30

Postinumero: 20100

Toimipaikka: Turku

Aukioloajat: Arkisin 8-19 la 10-19 su 10-16