gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva

Cafe PullaPuoti

CAFE PULLAPUOTI - Lounas, Kahvila Turku

Cafe Pullapuoti on pieni ja idyllinen lounaskahvila Turun keskustassa. Olemme perheyritys ja tärkeintä meille on tuotteidemme korkea laatu, maku ja tyytyväiset asiakkaat. Niin kiire meillä ei ole, ettemme ehtisi vaihtaa kuulumisia asiakkaidemme kanssa.

Alkaen puoli kahdeksasta meillä voi nauttia kahvin tai teen kera paikan päällä tehtyjä täytettyjä leipiä, itse leivottuja pullia ja kakkuja. Lounasaikaan tarjoamme lämpimiä ruoka-annoksia ja raikkaita salaatteja omilla kastikkeilla. Iltapäiväkahvittelijoita varten olemme avoinna viiteen asti. Kaikki tuotteet ja annokset saa myös mukaan halutessaan.

Lisäksi teemme tilauksesta kakut, piirakat, leivät, tai ruoat erilaisiin tilaisuuksiin, kuten mm. juhlat, kokoukset, lakkiaiset, valmistujaiset, ristiäiset, rippijuhlat ja muistojuhlat.

TUOTTEET

Tutustu ihaniin tuotteisiimme!

Olemme enemmän kuin kahvila. Tarjoamme itse leivotun pullan ja kakkupalojen lisäksi aamupalaa, lounasta ja salaatteja. Teemme tuotteet tuoreista raaka-aineista laktoosittomina, ja usein myös gluteenittomina. Kaikki tuotteemme saat myös mukaan, jos kiire yllättää eikä ole aikaa istua hengähtämään hetkeksi.

Teemme tilauksesta myös kakut, piirakat, voileipäkakut, salaatit ja täytetyt leivät erilaisiin tilaisuuksiin (kokoukset, syntymäpäivät, ristiäiset, rippijuhlat, lakkiaiset, valmistujaiset, jne.). On vieraita sitten tulossa viidestä 150:een, voit luottaa siihen, että tarjoilut ja tuotteiden laatu saa juhlasi onnistumaan. Ota reilusti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tilaisuuteesi sopiva tarjoilukokonaisuus. Tarvittaessa toimitamme tuotteemme ja autamme myös tarjoilussa.TILAUKSET

Meiltä voi tilata täytekakut, voileipäkakut, pizzat ja piirakat sekä suolaiset ja makeat herkut

Yritystilaisuuksiin, kokouksiin, juhliin, tapahtumiin, esittelytilaisuuksiin jne. Toimitamme erilaisia tuotteita toiveiden mukaan kokouksiin, yritystilaisuuksiin, syntymäpäiville, lakkiaisiin, valmistujaisiin tai muihin perhejuhliin; mm. piirakoita, kakkuja, salaatteja, voileipiä halutuilla täytteillä, sekä täyte- ja voileipäkakut.

Täyte- ja voileipäkakut halutulla täytteellä ja kuorrutuksella

Cafe Pullapuodin kakussa ulkonäön lisäksi myös sisin ratkaisee. Herkullisista ja kehutuista kakuista riittää syötävää jokaiselle herkkusuulle. Toteutamme kaikenkokoiset niin perinteiset kerma- ja voileipäkakut kuin myös erikoisemmat kuorrutukset ja täytteet!

Toimitus myös lauantaisin.
Kysy lisää ja suunnitellaan yhdessä sinulle unelmiesi kakku.

Hinnasto

Cafe PullaPuoti

Sähköposti: info@pullapuoti.fi

Kotisivut: http://www.pullapuoti.fi/

Puhelin: 02-2362121

Osoite: Puistokatu 3

Postinumero: 20100

Toimipaikka: Turku

Aukioloajat: ma – pe 7.30 – 17.00