gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva

HIFIMESTA Kerttulinkatu 16 kuulokkeet kotiteatteri tarjous kaiuttimet poistoerät hifi, kaiutin, musiikki, audio, audiokauppa, kuuloke, kotihifi, mobiilikuuloke, nappikuulokkeet lahjakortti netistä verkosta


HIFIMESTA on perustamisvuodesta 1993 asti toiminut Turussa yksityisenä Hifiliikkeenä. Edustuksessamme on sekä tunnettuja, että suurelle yleisölle tuntemattomia hifimerkkejä. Perinteinen kaksikanavahifi on edelleen lähellä sydäntämme, joten tähän tarkoitukseen suunniteltuja laitteita on edustuksessamme paljon, samoin hyviä kaiuttimia sekä oheislaitteita kuten kaapeleita ja virtasuotimia.

Hifimesta Turku, lp levy vinyyli levysoitin

Myymälän lisäksi tiloissamme toimii kaksi kuunteluhuonetta. Suurempi ja paremmin akustoitu huone on varattu kalliimmille laitteille ja kaiuttimille, kaksi-kanavahifin kuunteluun.

Toisessa kuunteluhuoneessa esittelemme edullisempaa hifiä; kaiuttimia, laitteita ja kaapeleita.


Suunnittelu- ja asennuspalvelu

Mitä monipuolisempia laitteistoja valmistajat valmistavat, sen vaikeampi on tavallisen kuluttajan olla valveutunut ostaja. Tarvittaessa suunnittelemme laitteistosi; valikoimassa on sekä helppokäyttöisiä ja kauniita settejä taustamusikin kuunteluun, kotiteatterijärjestelmiä videotykin tai television ympärille, että monihuonejärjestelmiä, joilla samalla laitteistolla voi kuunnella musiikkia peräti 32 huoneessa! Ota yhteyttä jos tarvitset suunnitteluapua äänen- ja kuvantoiston suhteen.

Oston jälkeen et jää yksin, tarvittaessa kuljetamme paikalle, asennamme, säädämme ja annamme käyttöopastuksen laitteistolle. Vaikka vain uudelle vinyylisoittimelle tai monen huoneen monikanavajärjestelmälle, rakenteilla olevaan uuteen kotiisi. Ja kohtuullista korvausta vastaan.


Kuunteluhuoneet

Kuunteluhuoneemme ovat hyvin suosittuja, joten halutessasi tutustua laitteistoomme, soita ja varaa aika, näin säästyt odottamiselta ja voimme etukäteen koota haluamasi laitteiston kuunneltavaksesi.

HIFIMESTA Kerttulinkatu 16 HIFIMESTA Kerttulinkatu 16 kuulokkeet kotiteatteri tarjous kaiuttimet poistoerätHIFIMESTA

Sähköposti: info@hifimesta.fi

Kotisivut: http://www.hifimesta.fi

Puhelin: 02-277 8950

Osoite: Kerttulinkatu 16

Postinumero: 20500

Toimipaikka: Turku

Aukioloajat: ti-pe 11.00-18.00, la 11.00-15.00