gifthere latauskuva
gifthere latauskuva

Hifi Studio on laadukkaiden kuvan- ja äänentoistolaiteratkaisujen myyntiin erikoistunut yritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa myymälöissä, sekä kaikkialla Suomessa verkkokaupassa. Laajaan valikoimaamme kuuluvat hifi- ja kotiteatterilaitteet, kuvatuotteet (televisiot ja videotykit), kaiuttimet, monihuonelaitteet, yritysten AV-järjestelmät, sekä suunnittelu- ja asennuspalvelu.

Suomen johtava kuvan- ja äänentoiston erikoisliike
Meillä Hifi Studiossa kohtaat ystävällisen henkilökuntamme, joka kuuntelee toiveesi, kartoittaa ensin tarpeet, kertoo laitteiden hyödyt selkokielellä, sekä tarjoaa tarpeittesi ja budjettisi kannalta sopivimman ratkaisun. Tavoitteenamme on hankkimasi kokonaisuuden tai yksittäisen laitteen suorituskyvyn optimointi ja helppokäyttöisyys ja annamme tarvittaessa käyttökoulutuksen ostamillesi laitteille.

Suomen suurin Bang & Olufsen jälleenmyyjä
Meillä on pitkät ja kunniakkaat perinteet B&O-tuotteiden myynnissä. Koulutettu henkilökuntamme opastaa sinut mielellään B&O:n laadukkaiden ja tyylikkäiden tuotteiden pariin. Bang & Olufsen myymälät sijaitsevat seuraavasti: Helsingin Galleria Esplanadissa, Tampereen, Turun ja Oulun Hifi Studion tiloissa.

Kattava valikoima laatutuotteita
Myymme vain tuotemerkkejä, joiden laatuun ja luotettavuuteen itse uskomme, ja joilla on virallinen edustus, sekä huoltoverkko Suomessa. Tuotevalikoimamme laajuus näkyy myös tarjoamissamme asennustarvikkeissa. Meiltä löydät mm. erilaiset kuva- ja äänikaapelit, kaiutinjalustat, laitetelineet, kaapelikourut, sekä ohjelmoitavat kauko-ohjaimet.

Meillä ostaminen on helppoa
Kaiutinvalikoimaamme voit tutustua kuuntelemalla eri vaihtoehtoja myymälöissämme ja kaiuttimia tai kotiteatterijärjestelmiä pääset kokeilemaan erillisissä kuunteluhuoneissamme. Myymälöistämme löydät mm. erilliset monihuone, Bose ja Bang & Olufsen -osastot sekä kuulokkeiden vertailupisteet. Kun tulet kuuntelemaan kaiuttimia, ota suosikkimusiikkisi mukaan ja totea itse, että äänenlaadussa on eroja.

Suunnittelu- ja asennuspalvelu
AV-järjestelmän hankinta kotiisi tai yrityksen käyttöön on helppoa, sillä tarjoamme avaimet käteen -ratkaisuja.

Onnistunein lopputulos saadaan silloin, kun viihdejärjestelmät otetaan huomioon jo uuden kodin tai yritystilojen suunnitteluvaiheessa. Varmistamme laitteiden toimivuuden, siistin asennuksen ja helppokäyttöisyyden jo suunnitteluvaiheessa.

Tarvittassa toimitamme ja asennamme laitteet käyttökuntoon sekä annamme laitteille käyttöopastuksen.

Joustava toimitus- ja maksuehdot
Vaikka et asuisi Hifi Studion läheisyydessä, voit käyttää hyväksesi palvelujamme. Toimitamme tuottet joustavasti kaikkialle Suomeen Itellan ovelle -kuljetuksella kaikkina arkipäivinä.

Sähköposti: turku@hifistudio.fi

Kotisivut: https://www.hifistudio.fi

Puhelin: 02 4304008

Osoite: Itäinen Rantakatu 48-50

Postinumero: 20810

Toimipaikka: Turku

Aukioloajat: Ark. 11-18, La 11-15