gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva

Nostolava-Auto | henkilönostimet | henkilönostin vuokraus | nostokoriautot | nostopalvelu | janneniska turku></p><h3><strong><a href=


Nostolava-Autot Turku


NOSTOLAVA-AUTOT Turku, Kaarina, Raisio, Naantali sekä näiden lähikuntien alueelle - Janneniska Turku


Janneniska palvelee samalla ammattilaisen otteella kaiken kokoisia yrityksiä, sekä jokaista yksityishenkilöä. Kalustomme on laaja ja käytössämme on alan viimeisintä tekniikkaa vaativankin nostotyön suorittamiseen. Janneniska palvelee aina huolletulla nostolava-autojen huippukalustolla, sekä hyvin kilpailukykyisellä hinnastolla. Turun, Raision, Kaarinan, Naantalin ja näiden lähikuntien nostokoneet saat kätevästi Janneniskalta, voit tilata meiltä myös nostopalvelut avaimet käteen suunniteltuna. Safe Lifting of People


 Henkilönostimet | Nostokoriautot | Nostopalvelu | Janneniska Rent Turku


Janneniska Oy on Pohjoismaiden johtava nostolava-autoja vuokraava yritys. Toimintamme perustana on ammattitaitoinen ja palveleva henkilökunta sekä nykyaikainen ja turvallinen kalusto.


Tavoitteenamme on taata asiakkaillemme parhaat mahdolliset olosuhteet töiden turvalliseen suorittamiseen. Tarvittaessa henkilökuntamme avustaa myös varsinaisessa urakassa, jolloin työ sujuu nopeammin ja tehokkaammin. Henkilökuntamme ja kalustomme ovat valmiina vastaamaan haasteisiinne 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.


JANNENISKA NOSTOPALVELU TURKU


Pidempiaikainen nostopalvelu Janneniskan kanssa auttaa sinua luomaan kilpailuetua ja samalla kasvattamaan kustannustehokkuutta yrityksellesi.


1. Janneniskan nostopalvelu on aina apunasi Janneniska on nostotöidesi oikea käsi, joka on aina sinun asiallasi kaikessa nostamiseen liittyvässä. Istumme samalla puolella pöytää kanssasi, eli emme vain myy kaluston vuokrausta, vaan autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokkaimmat ratkaisut kaikkiin nostotöihisi. Nostopalvelumme on kauaskantoinen ja kauas katsova: luomme yrityksellesi pitkän tähtäimen kilpailuetua tehokkaiden innovaatioidemme avulla. Viemme siis liiketoimintaasi yhdessä kehittäen eteenpäin: kun sinä onnistut, me onnistumme. Koulutettu henkilökuntamme, johon kuuluu nostoalan kovimmat ammattilaiset, on apunasi vuoden ja vuorokauden ympäri.


2. Varmista kustannusten ennakoitavuus Pitkäaikainen kumppanuus säästää 100% varmuudella työmaasi kustannuksia. Pitkällä tähtäimellä suunnitellut konevuokrat ovat aina edullisempia, kuin kertaluontoiset urakat. Pidempiaikainen henkilönostimen vuokraus helpottaa budjettien laatimista, luo ennakoitavuutta kustannuksiin ja lisää läpinäkyvyyttä.


3. Markkinoiden uusin kalusto ja luotettavat ammattilaiset Markkinoiden modernein ja ajantasaisin kalusto tekee Janneniskasta turvallisen ja tehokkaan nostoalan kumppanin, oli kyse sitten henkilönostoista tai raskaamman kaluston nostourakoista. Päivitämme markkinoiden uusinta ja ominaisuuksiltaan moderneinta kalustoamme säännöllisin väliajoin, mikä auttaa meitä pysymään alan innovaatioiden aallonharjalla. Kalustostamme löytyy esimerkiksi markkinoiden korkein sekä suurimmalla sivu-ulottumalla varustettu B-kortilla ajettava nostolava-auto, 4-vetoisia erikoismalleja vaativiin olosuhteisiin, sekä pieniä, ahtaisiin paikkoihin suunniteltuja henkilönostimia. Meiltä saat aina käyttötarkoitukseensa optimaalisimman henkilönostimen.


4. Takaamme 100% toimitusvarmuuden Vuokrasitpa Janneniskan laitetta sitten aamupäiväksi tai vuodeksi, on henkilönostimien huolto, kunnossapito, katsastukset ja korjaukset sekä niihin liittyvät kustannukset aina meidän vastuullamme. Pitkäaikaisvuokrauksen etu on se, että käytössäsi on aina korkealaatuinen henkilönostin, joka toimii taatusti. Saat meiltä myös korvaavan laitteen käyttöösi esimerkiksi katsastuksen tai huollon ajaksi.


5. Hyödynnä nostinresurssejasi 24/7 Pitkäaikainen henkilönostimien vuokraus antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella projektejasi tai työmaasi töitä vapaammin. Projektin- ja aikataulunhallinta helpottuu, kun henkilönostin on käyttövalmiina juuri silloin kun sitä tarvitset, eikä sen käyttö ole rajattu muutamaan tuntiin tai päivään. Harvassa projektissa vältytään täysin ulkoisilta muutoksilta, jotka vaikuttavat ennalta sovittuun suunnitelmaan. Näin ollen henkilönostimen pitkäaikaisempi vuokraus takaa, että nostinresurssit ovat käytössäsi juuri silloin kuin niitä tarvitset, vuorokauden ympäri.

Vuokrataan Henkilönostin, Nostopalvelu Turku

B-kortilla ajettavat Nostolava-Autot - Tutustu kalustoon! 👈🏻


6. Joustava ja läpikotainen nostopalvelu Janneniskan konsultoiva nostopalvelu on aina asiakkaidemme apuna. Lisäksi tarjoamme esimerkiksi paikkakatselmusta sekä kattavasti muita rakennusalanlisäpalveluja, mikäli sellaiset kuuluvat tarpeisiisi. Olemme tavoitettavissasi vuorokauden ja vuoden ympäri kaikissa nostamiseen liittyvissä asioissa. Lisäksi neuvottelemme ja suunnittelemme kaikki nostotyöt kanssasi alusta loppuun niin, että ne tukevat tavoitteitasi, ja työsi edistyy aikataulussa.


7. Huomisen innovaatiot ja jatkuva ongelmanratkaisu Janneniska on aidosti kiinnostunut alan uusimmista innovaatioista ja kehitämme aktiivisesti uusia ja kilpailukykyisempiä työtapoja asiakkaiden ja kumppaniemme kanssa. Kehitämme muun muassa yhdessä laitevalmistajan kanssa parhaillaan tunnelitöihin liittyviin asennuksiin sopivaa laiteratkaisua, jollaista ei ole ennen markkinoilla nähty. Tavoitteenamme on säilyttää johtoasemamme nostoalan pioneerina ja tienraivaajana. Kyky innovoida nostoalan uusia työkaluja ja räätälöityjä ratkaisuja hyvinkin erilaisiin töihin ja työskentelytapoihin, on ehdoton vahvuutemme.


8. Tuemme kestävää kehitystä ja vastuullisuutta Pyrimme myös kantamaan kortemme kekoon ympäristövastuullisuudessa: kaikki henkilönostimemme on varusteltu markkinoiden parhaimmalla päästöluokituksella ja niihin kuuluu kiinteänä osana kulutuksen ja CO2-päästöjen seurantajärjestelmät.

NOSTOLAVA-AUTO TURKU

Nostolava-autot Turku


Vuokrataan Henkilönostin, Nostopalvelu Turku

Sähköposti: ville.helminen@janneniska.com

Kotisivut: https://www.janneniska.com

Puhelin: 02 4695 600

Osoite: Hitsarinkatu 4

Postinumero: 20360

Toimipaikka: Turku

Aukioloajat: ma-pe 7-15 la-su suljettu