Markiisit, Verhot, Sääsuojat. Johannakaihdin Turku

Olemme ottaneet käyttöön uuden verkkokaupparatkaisun jonka kautta tarjoamme asiakkaillemme vaihtuvia etuja, helposti ostettavaksi. Hyödynnä siis maksutapa-alennus ja osta ennakkoon uudesta verkkokaupastamme. Katso lisää..


Johanna Kaihdin

Johanna Kaihdin

Kaunis kaihdin kotiin vai komea markiisi liiketiloihin?

Kaihtimet ja markiisit jo lähes puolen vuosisadan ammattitaidolla Turusta tarjoaa Johanna Kaihdin Ay. Yrityksemme myy vakiomittaiset ja tilaustyönä valmistetut kaihtimet ja markiisit koko Suomeen. Tuotevalikoimastamme löydät myös taiteovet, verhotangot ja muut sisustuselementit. Tutustu tuotteisiimme kotisivuillamme ja lähetä tarjouspyyntö. Kaihdin- ja markiisitoimitukset lähetämme koko Suomeen.

Korkealaatuiset tuotteet suojaavat Suomen säältä

Paahtava aurinko, piinaava tuuli ja kova sade vaativat korkealaatuiset tuotteet. Kaihtimemme ja markiisimme on valmistettu ajatuksella ja ammattitaidolla. Nämä tuotteet suojaavat yrityksesi tuotteet haalistavalta auringolta, tarjoavat suojaa terassilla ja estävät myös uteliaiden katseet.

Rehellinen ja asiakaslähtöinen toiminta on valttimme

Toimintamme on läpinäkyvää ja asiakasta kunnioittavaa. Pyrimme tarjoamaan alan parasta palvelua. Tarvittaessa hoidamme mittaukset asiakkaidemme luona ja asennamme tuotteet Turun alueella ja lähiympäristössä. Hintamme ovat rehelliset, eikä niistä löydy ilmaa.

Mittatilaustuotteet

Valmistamme mittatilauksesta markiisit ja kaihtimet. Tuotteidemme kuvausten yhteydestä löydät mittausohjeet, joiden avulla voit itse mitata kaihtimelle ja markiisille pituudet. Jos asut Turussa tai lähialueella, voit myös kutsua meidät hoitamaan mittauksen.

Tästä GiftHere-kauppaamme

Johanna Kaihdin Tarjouspyyntö

Sähköposti: myynti@johannakaihdin.fi

Kotisivut: http://www.johannakaihdin.fi

Puhelin: 0440161170

Osoite: Eerikinkatu 38

Postinumero: 20100

Toimipaikka: Turku

Aukioloajat: ma-pe 9-17, la 10-13, su suljettu