gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva

Kärcher Center Turku Kymppipalvelu


KÄRCHER CENTER KYMPPIPALVELU


Kärcher-tuotteiden myyntiä, vuokrausta ja huoltoa kotitalouksille ja ammattilaisille

Turun Kymppipalvelu Oy on Kärcherin tuotteisiin erikoistunut jälleenmyyntiliike Turun Iso-Heikkiläntiellä. Olemme palvelleet asiakkaitamme vuodesta1992 lähtien.

Valikoimastamme löydät Kärcherin tehokkaat ja pitkäikäiset tuotteet puhtaanapitoon niin koti- kuin ammattikäyttöön. Saksalainen Kärcher tekee itsenäistä tuotekehitystyötä, jonka perusteella luodaan edistyksellisen teknologian omaavia käyttövarmoja ja ergonomisia puhdistustuotteita.


KÄRCHER TUOTTEET

Puhdistus käy helposti ja jälki on priimaa, kun käytössä ovat Kärcherin laatulaitteet

Puhtaanapito ei ole koneista kiinni, kun siivousta tehdään Kärcherin koneilla. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman niin alan ammattilaisille kuin kotikäyttöönkin. Pitkän tuotekehityksen ansiosta laitteilla on paitsi miellyttävä työskennellä, myös niiden puhdistusjälki puhuu puolestaan.

Meiltä löydät mm. painepesurit, imurit, lattianhoitokoneet ja monet muut.

Kärcher Tekstiilipesuri Puzzi 8/1 C painehuuhtelukone Painepesuri HD 5/15 C EASY!Force -pesukahva KÄRCHER PÖLYPUSSITON VARSI-IMURI VC 5 KÄRCHER VACUUM CLEANER PÖLYNIMURI VC 3 KÄRCHER VACUUM CLEANER PÖLYNIMURI VC 2


KÄRCHER-HUOLTO TURKU

Painepesurit, Tekstiilipesurit, Imurit, yms.

Kärcher-laitteiden huoltopalvelut Turussa

Kärcher-laitteiden myynnin ja vuokrauksen lisäksi tarjoamme myös Kärcher-huoltopalvelua. Säännöllisesti toteutettu huolto pidentää laitteen käyttöikää ja pitää työjäljen tasalaatuisena. Toimimme huoltotöiden vastaanottajana ja välitämme huollettavan laitteen paikallisen huoltoliikkeen huollettavaksi. Luotettavan huoltoliikeverkostomme kautta voimme tarjota asiakkaillemme kaikkien Kärcher-laitteiden huoltopalvelut kustannustehokkaasti.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Tervetuloa myymäläämme Turun Iso-Heikkiläntielle!

Kärcher Tekstiilipesuri Puzzi 8/1 C painehuuhtelukone Painepesuri HD 5/15 C EASY!Force -pesukahva KÄRCHER PÖLYPUSSITON VARSI-IMURI VC 5 KÄRCHER VACUUM CLEANER PÖLYNIMURI VC 3 KÄRCHER VACUUM CLEANER PÖLYNIMURI VC 2Turun Kymppipalvelu Oy

Sähköposti: info@turunkymppipalvelu.fi

Kotisivut: https://www.kärchercenter.com

Puhelin: 0207 700 750

Osoite: Piilipuunkatu 4 C

Postinumero: 21200

Toimipaikka: Raisio

Aukioloajat: Ma-Pe klo 9.00-17.00