gifthere latauskuva

Monipuolinen leipomo-konditoria Vehmaalla ja Uudessakaupungissa


Askondi Oy Leipomo-Konditoria palvelee asiakkaitaan kahdella paikkakunnalla, Vehmaan Vinkkilässä ja Uudessakaupungissa. Meiltä saat herkulliset ja uunituoreet leipomo- ja konditoriatuotteet arkeen ja juhlaan. Valikoimissamme on runsaasti erilaisia herkkuja jokaiseen makuun.


Leipomoiden yhteydessä toimivat kahviot kutsuvat viihtymään. Vehmaan kahviossa on 50 asiakaspaikkaa, ja kesäisin on lisäksi käytössä kahvion edessä sijaitseva 18-paikkainen katettu terassi. Uudenkaupungin kahviossa on 25 asiakaspaikkaa. Istahda hetkeksi alas ja nauti vaikka kupillinen kuumaa tuoreen leivoksen kera.


SUOSITTU LEIPOMO JO VUOSIKYMMENIEN AJAN


Vehmaan Vinkkilässä on jo vuodesta 1957 tunnettu vastapaistettujen leivonnaisten tuoksu, sillä tuolloin yrityksen perustaja Asko Kirjonen päätti aloittaa leipomo- ja konditoriatuotteiden valmistuksen. Toiminimenä oli aluksi A. Kirjosen leipomo ja konditoria.


Suuren suosion herkkusuiden keskuudessa saanut leipuri Kirjonen päätti laajentaa yritystään vuonna 1982. Hän perusti perheosakeyhtiö Askondi Oy:n ja alkoi valmistaa herkkuja uusissa toimitiloissa. Leipomon myymäläkahvion remontti valmistui talvella 2003, minkä ansiosta viihtyvyys herkkujen parissa parani entisestään.


Voit yhä maistaa tuotteissamme perinteisen maalaisleivän maun.


Askolla oli aina tapana sanoa: "Jos joku tekee parempaa leipää kuin minä, se ei ole enää leipää, se on jo hunajata."


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA


Leipomomme ja kahvilamme palvelevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Vehmaan Vinkkilässä ja Uudenkaupungin keskustassa. Tule maistamaan tuotteitamme, ihastut varmasti. Lämpimästi tervetuloa!

Sähköposti: palaute@askondi.fi

Kotisivut: http://www.askondi.fi

Puhelin: 044 7463111

Osoite: Koivukuja 2

Postinumero: 23200

Toimipaikka: Vehmaa

Aukioloajat: ma-pe 6-18 la 8.30-15