Rosamunda Uusikaupunki, Ravintola-Kahvila

Viihtyisä kahvila aivan Uudenkaupungin keskustassa

Lounas-Kahvila Rosamunda palvelee teitä aivan kaupungin ytimessä osoitteessa Koulukatu 5. Sijaintimme on aivan kaupungin torin kupeessa, joten meille voit piipahtaa helposti vaikka kaupunkikierroksen välissä!

Kahvilastamme saat maittavat erikoiskahvit, herkulliset leivonnaiset sekä muut pikkumakeat ja -suolaiset. Voit tulla maistelemaan tai ostaa lahjaksi esimerkiksi suussa sulavia Kanelimamman herkkuja. Lisäksi voit ostaa suosittuja Kankaan lisäaineettomia ja juureen valmistettuja hapankorppuja, Ugin marenkia ja omankeittiön suosittua saaristolaisleipää.

Päiväsaikaan kahvilassamme on tarjolla lounasta. Lounaslistan näet lounas-sivultamme.

Juhlat tulossa? Valmistamme myös juhliin ja muihin tilaisuuksiin kakkuja tilauksesta. Perinteisten kakkujen lisäksi saat kauttamme myös voileipäkakut. Katso toteuttamiamme kakkuja täältä.

Poikkeuksellisten aikojen vallitessa pidämme erityistä huolta hygieniasta ja noudatamme ohjeistuksia mahdollisimman tarkkaan, jotta kahvilaamme on turvallista tulla.

Kakut erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin!

Juhlat tulossa? Rosamundasta saat herkulliset kakut juhliinne tai tilaisuuksiinne.

Voimme toteuttaa toiveidenne mukaisesti herkulliset ja makeat täytekakut tai suolaisempaan makuun sopivat voileipäkakut. Tai sitten voit valita jonkun aiemmin tekemämme kakun. Esimerkkejä näet oheisesta galleriasta.

Onpa tulossa sitten syntymäpäivät, rippijuhlat, valmistujaiset tai vaikka hautajaiset, kauttamme saatte juuri tilaisuuteen sopivan kakun.

Tilaa oma kakkusi jo tänään

Kakut voit tilata kätevästi numerosta 02 842 4833 tai lähettämällä viestiä meille yhteystiedot-sivun kautta olevalla lomakkeella. Julkaisemme tasaisin väliajoin uusia kakkuluomuksiamme myös Facebook-sivuillamme, joten muista seurata meitä myös siellä. Huom! Kakut on tilattava vähintään 3 päivää ennen tilaisuutta.

Rosamunda Uusikaupunki

Sähköposti: maija.suominen100@gmail.com

Kotisivut: https://lounaskahvilarosamunda.fi

Puhelin: 02 842 4833

Osoite: Koulukatu 5

Postinumero: 23500

Toimipaikka: Uusikaupunki