Maku Turku Aasialainen Ravintola, Martissa

MAKU TURKU MENU

01

HERKULLISTA AASIALAISTA RUOKAA

Maku Turku - Aasialainen ravintola Turun Martissa

Tarjoamme arkipäivisin maistuvan lounasbuffetin ja iltaisin sekä viikonloppuisin alati vaihtuvan menun parhaista ja tuoreimmista raaka-aineista tehtynä. Listaltamme löytyy runsas valikoima niin liha-, kala- kuin kasvisruokiakin. Annoksemme saa myös mukaan.

02

KORKEATASOINEN LAATU ON MEILLE SYDÄMEN ASIA

Maku-ravintolan keittiötä luotsaa Ng Oc Tuyen Vu, tuttavallisemmin Chef. Yli 40 vuotta kokkina toiminut Vu on uransa aikana työskennellyt lukuisissa huippuravintoloissa eri puolilla Aasiaa ja Kiinaa. Vu on uudistanut Maku-ravintolan koko ruokalistan, ja tuonut sinne uusia, moderneja annoksia

03

MIELLYTTÄVÄSSÄ TURKULAIS-MILJÖÖSSÄ

Maku Turku Ravintola - Aasialainen Ravintola

Ravintolamme sijaitsee hienolla paikalla aivan martin sydämessä Stålarminkadun varrella. Meille on aina helppoa ja vaivatonta saapua joka puolelta Turkua ja miksei hieman kauempaakin.


KEITTIÖMESTARIN TARINA

Maku-ravintolan keittiötä luotsaa Ng Oc Tuyen Vu, tuttavallisemmin Chef. Yli 40 vuotta kokkina toiminut Vu on uransa aikana työskennellyt lukuisissa huippuravintoloissa eri puolilla Aasiaa ja Kiinaa, ollut avaamassa useita ravintoloita ja toiminut myös opettajana. 

Viime vuosina hän on työskennellyt Sheraton Hotelsin ja Premier Havana -hotellin ravintoloissa.

Vu muutti Suomeen auttaakseen Maku-ravintolan kehittämisessä, ja hänen tavoitteensa on luoda ravintolasta koko Turun paras aasialainen ravintola.

Vu on uudistanut Maku-ravintolan koko ruokalistan, ja tuonut sinne uusia, moderneja annoksia. Luvassa on aitoja makuja muun muassa Vietnamista ja Thaimaasta. Vu käyttää ruuissaan paljon kasviksia, ja hänen suosikkimausteensa ovat chili ja sitruunaruoho.

Suomessa Vu on nähnyt lunta ensimmäistä kertaa elämässään. Lumisade oli Vun mielestä maaginen kokemus, mutta Suomen talven pimeys on tullut hänelle yllätyksenä.

Keittiömestari Ng Oc Tuyen Vu, tuttavallisemmin Chef - Maku Turku

Ravintola Maku Turku

Sähköposti: info@makuturku.fi

Kotisivut: https://www.makuturku.fi/

Puhelin: 045-1806900

Osoite: STÅLARMINKATU 5

Postinumero: 20810

Toimipaikka: Turku

Aukioloajat: MA 11-15, TI-TO 11-21, PE 11-22, LA 12-22, SU 12-20