gifthere latauskuva

Brodeeraus Turku | Merkki Hanski


Brodeeraukset ja painatukset ammattitaidolla

Merkki Hanski on yksi Turun alueen vanhimmista ja kokeneimmista brodeerausyrityksistä. Käytämme työssämme ainoastaan laadukkaita mainostekstiilejä. Korkealaatuisia tuotemerkkejämme ovat muun muassa Fruit of the Loom, TeeJays, Result, Beechfield Brands sekä Russell Europe. Neuvomme ja autamme tarpeen mukaan värien ja eri tekstiilimateriaalien valinnoissa.

Laajat ja värikkäät mallistot sisältävät erilaisia paitoja, takkeja, asusteita, kylpytekstiilejä ja työvaatteita. Valikoimaan kuuluvat myös T-paidat, fleece-takit, lippalakit, pipot ja ulkoasut. Kaikkiin tuotteisiin on helppo tehdä haluamasi painatus tai brodeeraus. Meiltä voit tilata lisäksi tyylikkäät ja kestävät työvaatteet.

Meiltä myös kattavat ompelupalvelut!


Mainostekstiilit

Merkki Hanskin vaatemerkit ovat tyylikkäitä, miellyttäviä ja käytännöllisiä. Värikkäästä ja laadukkaasta valikoimastamme löydät tuotteita jokaiseen tilanteeseen ja tarkoitukseen, olipa kyse sitten T-paidoista, collegeista, lippalakeista, laukuista tai muista asusteista. Pitkän kokemuksemme ansiosta kaikki haluamasi brodeeraukset ja painatukset ovat helposti tehtävissä.

Tiheä neulos ja erinomaiset langat takaavat, että hienoinkin painatus pääsee oikeuksiinsa. Tuotteemme kestävät pesusta toiseen ja T-paitamme on suunniteltu nimenomaan merkkausta varten.


Liikelahjat

Merkki Hanskin liikelahjavalikoimasta löydät lahjat jokaiseen tilanteeseen, kuten yrityslahjaksi tai vaikkapa uuden tuotteen ohessa annettavaksi promootiolahjaksi.

Kattavaan valikoimaamme kuuluvat muun muassa kupit, kynät, heijastimet, selfie-tikut ja juomapullot. Tilaa meiltä liikelahjat esimerkiksi logolla ja tervehdyksellä painettuna, brodeerattuna tai kaiverrettuna.

Painatamme ja brodeeraamme myös työvaatteet – kysy lisää!

Lämpimästi tervetuloa Merkki Hanskin asiakkaaksi!


Sähköposti: merkkihanski@merkkihanski.fi

Kotisivut: http://www.merkkihanski.fi

Puhelin: 0400 528 080

Osoite: Ilmarisenkatu 12

Postinumero: 20520

Toimipaikka: Turku

Aukioloajat: ma-pe 8-16