gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva

Moi ! Poke

Herkullisia Poke-kulhoja Turun keskustassa aivan kauppatorin tuntumassa. Löydät meidät Kop-kolmiosta, Turun kappahallin puoleiselta kulmalta. 

Moi Poke bowl Turku

Poke on yksinkertainen, raikas ja erittäin ravitseva ruokalaji. Poke-kulhomme on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista.

Valitse valmiista kulhoista oma suosikkisi Lohi Signature Kulho, Tofu Signature Kulho, Tonnikala Signature Kulho, Kana Signature Kulho.


Tai pidä hauskaa säveltämällä oma kulhosi, tämä on todellinen makuelämys kulhossa! 

Take a Bowl and taste the flavour of freshness!

Moi Poke bowl Turku,

Poke ( lausutaan poh-kay ) tarkoittaa kirjaimellisesti "leikkaa poikittain paloiksi". Poke on alkuperäisesti yksinkertainen ja herkullinen ruokalaji, joka on valmistettu hienonnetuista merenelävistä, joita on marinoitu soijakastikkeessa ja seesamiöljyssä ja sekoitettu sipulin kanssa. 

Moi Poke Turku, Kulhoannokset, Kasvis, Vege

Uskotaan, että syntyperäiset polynesialaiset valmistivat Poke tyylistä ruokaa jo satoja vuosia ennen länsimaisten matkailijoiden saapumista saarille. Aluksi se tehtiin raa'asta riuttakalasta joka oli maustettu merisuolalla ja merilevällä ja yhdistetty murskattuun kynttiläpähkinään. Kalan suolaus oli sekä maun, että kalan säilyvyyden vuoksi tärkeää.

Moi Poke bowl Turku

Moi Poke bowl Turku

Sähköposti: moipokebowl@gmail.com

Kotisivut: https://moipoketurku.com/

Puhelin: 040 3518088

Osoite: Aurakatu 8

Postinumero: 20100

Toimipaikka: TURKU

Aukioloajat: Ma - Pe 11–21, La 12 - 21, Su 12 - 20