gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva

Auton ilmastointihuolto turku

Tervetuloa Motorin Rengas- ja pesuasemalle!

Huoltoasemamme monipuolisista palveluista löydät mm. Autopesu, renkaat, autohuollot, tee se itse hallin, auton ilmastointihuolto, sekä tietysti kahvilan kuljettajan huoltoa varten. Kai tiesit, että meille on lyhyt matka Raisiosta, Naantalista niin kuin Kaarinastakin, sillä löydät meidät Turusta aivan Ruissalon sillan kupeesta. 

Tervetuloa! Kärcherin pesuaseman ja 24 h autonpesupaikan.

Pyyhkijänsulat, akut ja polttimot löytyvät valikoimistamme ja tarvittaessa vaihtokin onnistuu mahdollisuuksien mukaan.

Uudessa Kärcherin pikapesussa autosi puhdistuu hetkessä ja huolella.

Kärcher auton pikapesu


24h ulkopesupaikalla voi pestä auton, veneen, moottoripyörän yms. Maksu joko kolikoilla tai puhelimella.

Auton itsepesupaikka toimii 1 € ja 2 € kolikoilla, nykyään auton itsepalvelupesula toimii myös mobiilimaksulla soittamalla joka tapahtuu soittamalla pesupaikalla ilmoitettuun numeroon, et siis tarvitse mitään erillistä kännykällä maksamiseen tarkoitettua sovellusta, pelkkä soitto riittää. Autopesulaan mahtuu Isompikin auto pestäväksi, sillä katoksen korkeus on 3,8 m. Ulkopesupaikan pakkasraja on -5 Cº.

tee itse-halli motor-in turku


Itsepalveluhalli Motorin Turku 

Tee se itse-halli nosturilla on 12 paikkainen, josta löytyy mm. imuri, painepesuri sekä autonosturi. Pesu- ja hoitoaineet sekä öljyt ja suodattimet saat autollesi kätevästi myymälämme henkilökunnan avulla. Myymälästämme löydät kattavan autokemikaali tarjonnan lisäksi myös virkistystä itsellesi. Miksipä et siis pitäisi paussia kahvin ja tuoreen pullan kera. Meiltä löydät lisäksi oluet, tupakat, jäätelöt ja makeiset. verkkokauppamme autonhoitotuotteiden tarjoukset.


Rengasmyynti Turussa

Rengasliike ja rengashotelli

Motorin on asiantuntevasti palveleva rengasliike ja rengashotelli Turussa Pansiontien varrella. Palveluihimme kuuluvat rengasmyynti ja renkaiden asennus, joten meiltä saat kaikki tarvitsemasi palvelut kätevästi yhdestä paikasta.

Tarjoamme kokonaisvaltaista osaamista sopivien renkaiden valinnassa ja vaihdossa. Edustamme laadukkaita merkkituotteita ja myymme Kumhon, Cordiantin, Continentalin ja Nokian renkaita. Laajasta valikoimasta löytyvät varmasti ajoneuvoosi sopivat renkaat. Meille voit jättää renkaasi myös kausisäilytykseen.

Apua renkaiden valintaan

Rengasliike Turku

Rengasmyynti turku

Renkaiden hinnat Turku

Rengasliike ja rengashotelli turku


Motor-In Oy

Kotisivut: http://www.motorin.fi

Puhelin: 02-2303 902

Osoite: Pansiontie 21

Postinumero: 20200

Toimipaikka: Turku

Aukioloajat: ark. 8-20, la 9-18 ja su 12-18