Näyttämö® - Keittiökalusteet

Palvelemme teitä Keittiön suunnittelusta asennukseen

Näyttämö-Keittiöt on jo 30-vuoden ajan palvellut kuluttaja ja yritysasiakkaita valmistaen niin kotien kuin julkistenkin tilojen kiintokalusteita.


Palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman kustannustehokkaasti ja joustavasti, olemme halunneet pitää langat omissa käsissämme ja tästä syystä valmistamme kaikki kalustekomponentit sekä ovemme itse. Tästä juontaa myös sloganimme ”Mittavapaata kalustamista”.


Olemme innovatiivisesti kehittäneet vuosienvarrella tuotantoamme ja olemme halunneet olla etulinjassa, kun uusia tuotantomenetelmiä on alalle tullut. Konekalustomme kattaa kaikki nykyaikaisessa kalustevalmistuksessa käytettävät koneet. CNC-jyrsimiä löytyy 2 kappaletta, automaattinen tapinlyöntikone sekä automaattinen laatikon kasauskone ovat tuotantomme avainkoneet. Uusimpana investointina alan ehdotonta kärkeä edustava täysautomaattinen reunalistoituskone, jossa pystymme käyttämään myös polyuretaaniliimaa.


Näyttämö-Keittiön maalaamo yrityksen omissa tuotantotiloissa on ollut käytössä jo yli 15 vuotta. Näiden vuosien aikana maalaamon toimintaa on kehitetty järjestelmällisesti ja määrätietoisesti vastaamaan tämän päivän säädöksiä sekä trendejä, PUR-maaleja olemme käyttäneet jo 8 vuoden ajan. Asiakkaillamme on aina mahdollisuus valita kattavasta värikartasta mieluisa maalisävy Näyttämö-Keittiön tuotteille.


Näyttämö-Keittiön tuotteilla on Avainlippu-sertifikaatti, mikä todentaa Asiakkaillemme kotimaisen alkuperän.

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä. Kierrätämme kaikki tuotantojätteemme ja pyrimme mahdollisimman pieneen materiaalihukkaan optimoimalla tuotantoamme. Kalustelevymme ovat kotimaisia PEFC ja M1- luokiteltuja.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin!


SUUNNITTELEMME


Suunnittelija luo suunnitelman keittiökalusteista ottaen huomioon tilan ja asiakkaan toiveet. Valmiin suunnitelman mukana saat tarjouksen kokonaisuudesta.


VALMISTAMME


Tarjouksen hyväksymisen ja mittojen tarkistamisen jälkeen valmistamme kalusteet omassa tehtaassamme, näin varmistamme laadun ja aikataulun pitävyyden.


ASENNAMME


Kalusteet kootaan ja pakataan tehtaalla valmiiksi. Kalusteet kuljetetaan annettuun osoitteeseen ja asennetaan sovitussa aikataulussa.


Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle sopiva ratkaisu!

Sähköposti: myynti@nayttamo.fi

Kotisivut: http://www.nayttamo.fi

Puhelin: 02 841 3619

Osoite: Arolantie 1

Postinumero: 23500

Toimipaikka: Uusikaupunki