gifthere latauskuva


Pest1 desinfiointipalvelut

Pest1 Control Oy toiminta on luvanvaraista ja olemme TUKES:n valvoma asiantuntijayritys. Asiakkainamme on myös useita pääkaupunkiseudun sairaaloita, sekä meillä on pitkä kokemus Suomen armeijan desinfioinnin vaatimuksista.

Desinfiointia ja desinfektiokäsittelyä tarvitaan silloin kun ihmisten terveys on vaarassa. Kiinteistöjen vahinkotapaukset, tuholaisvahingot, korkean vaatimustason toimitilojen desinfioinnin ylläpitö sekä tartuntatautivaara ovat yleisimpiä kohteita. Pest1:n asiantuntijat tekevät näitä toimenpiteitä yksityisasuntoihin, yritystiloihin sekä julkisiin tiloihin. Myös ajoneuvoja ja muita erilliskohteita voidaan desinfioida.

Pintojen desinfiointi

Bakteerit, virukset, sienet sekä homeet desinfioidaan märkäsumutuksella, jota ennen tila evakuoidaan ja eristetään. Käsittelyn suorittaa koulutettu asiantuntijamme ja/tai laitteistomme, joka vaativimmissa kohteissa jätetään desinfektoitavaan tilaan.

Työmme pintojen desinfioinnissa:
– Ensin toimitamme suunnitelmallisen desinfektion
– Seuraavaksi huolehdimme kuolleiden mikrobien poistamisesta pinnoilta, koska ne saattavat aiheuttaa ongelmia sisäilmaan joutuessaan.
– Tilaan voi pääsääntöisesti palata heti desinfioinnin jälkeen.

Ilmapesu

Sisäilma voidaan pestä turvallisella desinfiointiaineella, mutta sitä ei voida desinfioida pysyvästi. Pesu tehdään sumutustekniikalla tai lämpöohjatulla aerosolilla, joka on siinä määrin hienojakoista, että se luokitellaan savukaasuksi. Yhden pisaran koko on alle yhden mikrometrin. Huolehdimme että aine ei saa aiheuttaa ongelmia pintamateriaaleille esimerkiksi hapetusvaikutuksen myötä.

Ilmapesun jälkeen pinnat on puhdistettava, jotta ilmasta pinnoille laskeutuneet epäpuhtaudet saadaan poistettua.


Voimmeko huolehtia myös teidän terveydestä? Kyllä.

Ota yhteyttä asiakaspalvelu@pest1.fi

puh. 050 475 6555 tai pyydä yhteydenottoa alla olevalla lomakkeella. Voit myös lähetystä suoraan:

Janne Nousiainen, kenttäjohtaja, janne.nousiainen@pest1.fi

puh. 045 201 6400

Sakari Kunttu, teknikko

sakari.kunttu@pest1.fi

puh. 050 518 9215

Sähköposti: asiakaspalvelu@pest1.fi

Kotisivut: https://pest1.fi

Puhelin: 050 322 5160

Osoite: Katso toimipaikkojen yhteystiedot verkkoasivuiltamme

Postinumero: 20100

Toimipaikka: Turku

Aukioloajat: sopimuksen mukaan