Tiilikattojen pesua ja suojausta ammattitaidolla

Kattavaa palvelua katollesi tarvekartoituksesta pesuun ja suojaukseen.

Käytämme laadukkaita ja turvallisia Iso Paint Nordicin tuotteita. Vain parasta katollesi.

TIILIKATTO

Tiesitkö että huollettu tiilikatto kestää jopa 100 vuotta? Sammaloitunut ja mahdollisesti myös joitakin rikkoutuneita tiiliä käsittävä tiilikattosi on huomattava riski talosi rakenteille ja laskee kiinteistön arvoa suotta.

Ennen kuin alat suunnittelemaan kallista ja työlästä katon uusimista kannattaa teettää katosta kuntokartoitus PolarPinnan asiantuntijoilla. Mitä todennäköisemmin me saamme katostasi taas kauniin ja kestävän, edullisesti ja vaivattomasti.

Tiili on kattomateriaalina perinteikäs, kaunis ja erittäin kestävä. Se ei kuitenkaan pärjää yksinään taistelussa Suomen karuja oloja vastaan vaan tarvitsee hieman apua.

Tiili on luonnostaan huokoinen materiaali johon sammaleen on helppo upottaa juurensa. Sammal käyttää ravintonaan tiilen sisältä kalkkia haurastuttaen tiiltä.

Hauras ja huokoinen kattotiili imee itseensä vettä ja siitä tulee huomattavasti raskaampi ja kattorakenteita rasittava. Pakkasella vesi tiilen sisällä jäätyy ja talven aikana useita kertoja jäätyvä ja sulava vesi aiheuttaa pakkasrapautumista. Pahimmillaan vesi pääsee tunkeutumaan rakenteisiin saakka aiheuttaen mittavat ja kalliit remontit taloon.

Kun katto pestään puhtaaksi sammaleesta ja liasta sekä suojataan asianmukaisilla aineilla, ei vesi pääse katon sisään eikä sammal pääse sitä syömään.

A-Clean -kasvustonestoaineella, jolla saadaan tiilet turvallisesti ja tehokkaasti puhtaiksi sammaleesta ja ilmansaasteista. Aine imeytyy syvälle tiilen sisälle tuhoten kasvuston ja antaen hyvän pohjan suoja-ainetta ja pinnoitusta varten. Työ suoritetaan painepesurilla tiiltä vahingoittamatta.

HydroBlock -pinnoitteella, joka on nanoteknologiaan perustuva väritön pintakäsittelyaine. Se imeytyy syvälle tiilen sisään tehden tiilestä vettä, kosteutta ja kasvustoja hylkivän mutta kuitenkin hengittävän sallien mm. vesihöyryjen läpäisyn.

Isonit -maalipinnoitteella, joka uudistaa katon teknisen toimivuuden ja koko talon visuaalisen ilmeen vuosikymmeniksi eteenpäin. Katon reunat käsitellään käsin maalaamalla, keskiosiin maali levitetään ruiskumaalauksena.

Sähköposti: info@polarpinta.fi

Kotisivut: http://www.polarpinta.fi

Puhelin: 02 07 3545

Osoite: Kainunkuja 4 L 9

Postinumero: 29600

Toimipaikka: Noormarkku