Polarvilla on puukuitupohjaista, puhallettavaa selluvillaa. Selluvilla on eristemateriaalina syystäkin uuden sukupolven valinta.

Raaka-aineena käytetään kierrätyspaperia ja talosi tullessa elinkaarensa päähän, voidaan selluvilla palauttaa takaisin luontoon. Puukuituisen, kierrätyspaperista valmistetun selluvillan hiilijalanjälki on huomattavasti muita eristemateriaaleja pienempi ja ympäristöystävällisyys on otettu huomioon myös valmistusprosessissa ja logistiikan suunnittelussa.

Selluvilla on saumaton ja hengittävä eriste, joka erittäin tehokkaasti pitää talon talvella lämpimänä ja kesällä viileänä antaen talon kuitenkin hengittää. Luonnonmateriaalina se myös pitää sisäilman terveempänä asukkaille. Hengittävä eriste sekä suodattaa hengitysilman epäpuhtauksia että auttaa tasaamaan sisäilman kosteuspitoisuutta, mikä entisestään lisää asumismukavuutta.

Lämmitys- ja viilennyskustannusten pienentyessä PolarVillan selluvilla maksaa itsensä nopeasti takaisin. Lisäksi talosi energiantarve vähenee ja luonto kiittää.

Selluvilla voidaan puhaltaa vanhan purueristeen tai mineraalivillan päälle. Hienojakoisena se tunkeutuu saumoihin ja rakosiin tiivistäen vanhankin eristeen. Puupohjaisena materiaalina se ei muuta vanhan purueristeen kosteustekniikkaa.

Polarvilla® selluvilla on turvallinen eristemateriaali. Valmistusvaiheessa siihen sekoitetaan palonestoainetta ja tulipalotilanteessa palo etenee villassa tutkitusti hitaammin kuin muissa eristemateriaaleissa.

Palonestoaineen lisäksi Polarvillan selluvillaan lisätään myös homeen- ja lahottajasienten estoainetta, jotka eristeen hengittävyyden kanssa yhdessä estävät homeen ja sienten kasvun villan lisäksi myös siihen kosketuksissa olevassa puuaineksessa.

Polarvilla® on valinta puhtaamman luonnon ja paremman asumisen puolesta.

Tarvekartoituksesta asennustyöhön – nopeasti ja vaivattomasti

Lisäeristys aloitetaan tilaamalla ammattitaitoinen edustajamme tekemään maksuton tarvekartoitus. Kartoituksen aikana käydään läpi yläpohjan rakenteet. Hormin, paloeristeiden, läpivientien ja aluskatteiden kunto tarkistetaan, samoin tuuletus ja sen tarve huomioidaan. Samalla tarkastetaan myös vesikatteen kunto, mahdolliset vuodot ja ilmanvaihdon eristyksen kunto. Luonnollisesti samalla arvioidaan myös eristysmahdollisuus ja sen tarve.

Polarvillan eristysasiantuntija laskee sinulle kirjallisen tarjouksen itse eristystyöstä. Tarjous sisältää töiden ja materiaalien lisäksi myös energiansäästölaskelman. Näin pystyt helposti arvioimaan eristämisen kannattavuutta.

Meiltä saat myös edulliset rahoitusratkaisut ja työn osalta voit hakea myös valtiolta kotitalousvähennystä.

Eristyksen hoitavat ammattitaitoiset asentajamme toiveidenne mukaan avaimet käteen- periaatteella ja asiakkaan aikatauluun sovittaen. Saat talosi lämmitys- ja viilennyskulut järjestykseen avullamme nopeasti, siististi ja vaivattomasti. Tee palvelus itsellesi ja ympäristöllesi ja valitse Lisäeristyksen ammattilainen – PolarVilla!

Sähköposti: info@polarvilla.fi

Kotisivut: http://www.polarvilla.fi

Puhelin: 02 07 3545

Osoite: Kainunkuja 4 L 9

Postinumero: 29600

Toimipaikka: Noormarkku