SISUSTUSTOIMISTO ROOMA ON SISUSTUSLIIKE JA SUUNNITTELUTOIMISTO TURUSSA


Teemme sisustussuunnittelua yli 15 vuoden kokemuksella yksityiskoteihin, vapaa-ajan kohteisiin sekä yritysten tiloihin.

Toimimme Turun ja Varsinais-Suomen alueella.

Sisustusmyymälämme Turun länsikeskuksessa on kodintekstiilien erikoisliike, josta löydät laajan valikoiman sisustus-ja verhokankaita, ompelupalvelun sekä suunnittelu-ja asennuspalvelut. Liikkeestä löytyy myös kattava valikoima tilaustapetteja ja -mattoja, valmiita tekstiilejä sekä Frenchic Paint ® kalkkimaalit.

Sisustusliike Länsi 1-kauppakeskuksessa on avoinna :

MA-KE 12-18.00 ja TO-PE ajanvarauksella.

Tervetuloa Roomaan !

Sisustussuunnittelu Turku, Kerrostaloasunto

Sisustuspalvelut koti-ja yritysasiakkaille.

Sisustustoimisto Rooma tarjoaa sisustus- ja tilasuunnittelupalveluita yksityiskoteihin, kesäasuntoihin ja yritysten toimitiloihin yli 15 vuoden kokemuksella. Toimimme Varsinais-Suomen alueella ja tarvittaessa matkustamme kauemmaksikin. Etäsuunnittelu onnistuu kaikkialle Suomeen.

Kun kaipaat ulkopuolista näkemystä sisustuksen ongelmakohtiin tai pohdit isompaa sisustusremonttia, me täällä Roomassa olemme sinua varten on sisustuspulmasi sitten iso tai pieni. Ota rohkeasti yhteyttä, mietitään yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaava suunnittelukokonaisuus.

Ensimmäinen tutustumiskäynti kohteessa on maksuton Turun seudulla.

Kilometrikorvaus 0,50€/km laskutetaan yli 15 km/suunta ylittävistä käynneistä.

Sisustussuunnittelun tuntihinta on 50€ + alv 24% eli 62€/ tunti.

Makuuhuoneen sisustus, ruskea, beige, SISUSTUSTOIMISTO ROOMA ON SISUSTUSLIIKE JA SUUNNITTELUTOIMISTO TURUSSA

KEITTIÖSUUNNITTELU

Haaveiletko yksilöllisestä keittiöstä ? Sellaisesta, jota ei keittiöliikkeistä löydy ja jonka teettäminen puusepällä maksaa maltaita. Vanhan ajan keittiöstä, joka istuu vanhaan taloon täydellisesti ? Keittiöstä, jonka jokainen yksityiskohta on toiveittesi mukaan räätälöity ?

Ota toivelista mukaan ja poikkea Sisustustoimisto Roomaan. Autamme unelmien keittiösi suunnittelussa ja toteutuksessa.

Teemme keittiösuunnittelua osana muuta sisustussuunnitelmaa tai voimme suunnitella pelkän keittiön.

Keittiö voidaan räätälöidä hyvinkin yksilöllisten toiveiden mukaan; Voit valita standardimitoituksen tai erikoismittaiset rungot, ovien ja runkojen väri on vapaasti valittavissa NCS tai Symphony värikartasta. Ovi-, vedin- ja tasomalleja löytyy useilta toimittajilta emmekä ole sidoksissa vain yhteen valmistajaan. Kerro toiveesi, me kuuntelemme.

Yhteistyökumppanimme Amelia-keittiöt on pieni, kotimainen keittiötehdas, jonka tuotanto taipuu myös räätälöityihin vaihtoehtoihin ja erikoisempiin toiveisiin. Keittiöiden lisäksi heiltä voidaan tilata myös khh ja wc-tilojen kalusteet.

Keittiösuunnittelu ei edellytä tilausta, suunnittelutyö laskutetaan tuntityönä 62€/h. Kun tilaat Amelia-keittiön meiltä, hyvitämme suunnittelun hinnan keittiötilauksesta.

KLASSINEN, RETRO VAI JOTAIN SILTÄ VÄLILTÄ ?

Suunnittelemme sujuvasti moderneja keittiöitä, mutta halusimme tuoda modernien vaihtoehtojen rinnalle myös perinteiset keittiöt, jotka usein joudutaan teettämään puusepällä, kun vaihtoehtoja ei löydy tehdastuotannosta. Suunnittelukohteissamme on paljon vanhoja taloja, joihin halusimme kehittää sopivat keittiömallit. Vanhoihin taloihin moni haluaa talon aikakauteen sopivan keittiön. Maalaishenkinen Shaker-keittiö sopii hienosti vanhoihin 1900-luvun alun taloihin ja asuntoihin. Rintamamiestaloihin toivotaan retro-henkeä modernilla otteella. Yhteistyössä Amelia-keittiön kanssa kehitimme omat mallistomme Retron ja Classicin. Retro-mallisto henkii 50-lukua ja Classic on nimensä mukaisesti klassikko, joka istuu perinteiseen sisustustyyliin. Mallistot on on kehitetty vanhojen keittiömallien mukaan vastaamaan nykyajan keittiön vaatimuksiin tyylistä ja toimivuudesta tinkimättä. Myymälästämme löytyy Classic-mallikeittiö, malliovia Retro-malleista ja tyyliin sopivat vedin- ja tasomallit.

Classic-mallistossa tyylin tekee runkoon upotettu ovi, ovien sävyyn maalatut rungot ja tyyliin sopivat vetimet, tasot ja altaat. Kehysovella Classic-malli on perinteinen ja maalaishenkinen, suoralla runkoon upotetulla ovella saa keittiöön hieman retro-henkeä modernilla tavalla.

Classic-mallikeittiö on esillä myymälässämme Viilarinkadulla.

Tutustu Amelia Classic keittiöön TÄSTÄ

RETRO-KEITTIÖ

50-lukua henkivän Retro-keittiön tyylin tekevät huullettu reunainen sileä Folk-ovi, näkyviin jäävä kaapin runko ja saranat, lankavetimet, vanerireunainen taso, teräksinen tiskipöytä... Retro-malli on nappivalinta rintamamiestaloon tai 50-60-luvun kerrostaloasuntoon. Materiaalivalinnoilla ja keittiön sävyillä tyylin saa muokattua oman näköiseksi, haetaan sitten leikkisää ja värikästä mummolahenkeä tai hillitympää retroa kaupunkiasuntoon. Myös Retro-keittiöt valmistetaan Suomessa Amelia-keittiötehtaalla. Retro-ovi tehdään mittojen mukaan runkoihin, joten mitoitukseltaan tämäkin keittiömalli on joustava.

Vaikka ulkonäkö on lainattu vanhoista taloista, mitoitukseltaan ja toiminnoiltaan Retro ja Classic mallit ovat nykyaikaisia. Laatikoissa on asiaan kuuluvat hidastimet, modernit kodinkoneet istuu runkoihin ja voit valita keittiöön kaikki tekniset herkut jos niin haluat.

Tule tutustumaan keittiömallistoon myymäläämme tai varaa maksuton mittauskäynti kohteeseen.

(Kilometrikorvaus 0,50€/km yli 20km Turusta oleviin kohteisiin)

Classic-ja Retro-keittiön tilaajalle keittiösuunnitelma on maksuton; suunnittelun hinta hyvitetään keittiötilauksen hinnasta.

SISUSTUSTOIMISTO ROOMA ON SISUSTUSLIIKE JA SUUNNITTELUTOIMISTO TURUSSA

Sähköposti: susanna@sisustustoimistorooma.fi

Kotisivut: http://www.sisustustoimistorooma.fi

Osoite: Viilarinkatu 5 (Länsi 1)

Postinumero: 20320

Toimipaikka: TURKU

Aukioloajat: MA-KE 12-18.00 ja TO-PE ajanvarauksella