THE ESCAPE ARTIST – PAKOHUONEET TURUSSA

Olemme ottaneet käyttöön uuden verkkokaupparatkaisun jonka kautta tarjoamme asiakkaillemme vaihtuvia etuja sekä alennettuja lahjakortteja helposti ostettavaksi. Hyödynnä siis maksutapa-alennus ja osta ennakkoon verkkosta. Katso kaikki Escape Artist verkkokaupan edut täältä


Pakohuone Turku Huonepako Escape Artist - Perheet ja lapset, lahjakortti


Room Escape – pakohuone on peli, jossa ryhmänne suljetaan huoneeseen. Huoneesta pako pelin läpäistäksenne teidän täytyy ratkaista joukko päättelykykyänne haastavia tehtäviä ja päästä ulos ennen 60 minuutin aikarajaa. Pakopeli vaatii pelaajilta nopeita hoksottimia ja yhteistyötä, mutta ei voimankäyttöä.

Huoneesta pakopeli on ällistyttävän mukaansatempaava älypeli, joka sopii kaveriporukan illanviettoon, polttareihin, firman tyky-päiville tai vaikka treffeille. Pelaajinamme on ollut myös paljon perheitä. Pakopeli pelaajia voi olla samaan aikaan yhdessä huoneessa 2-6.


PAKOPELI - ESCAPE THE HUNTER

Pakohuone Turku | Pakohuoneet Turku

”Bogdan Leshukin sanotaan olevan maailman suurin metsästäjä. Hänen kokoelmansa huhutaan yltävän sapelihammastiikereistä valkoisiin sarvikuonoihin. Hän on metsästänyt kaikkea mikä liikkuu.

Melkein kaikkea.

Viimeinen saalis on vielä kaatamatta, eikä pakkomielle jätä Bogdania rauhaan. Tämä ei ole mikään tavallinen ajojahti. Se olisi liian helppoa.”

Havahdut ystävinesi Bogdanin virittämästä ansasta telkien takaa. Pommi tikittää pöydällä. Nyt ovat hyvät neuvot kalliit.

Tämä huonepakopeli sisältää niin toiminnallisia tehtäviä kuin säälimättömiä päättelytehtäviä. Peli on vaikeampi, mutta sopii myös aloittelijoille.

Vaikeusaste: 4/5THE CREEPY CIRCUS – JOTKUT LIITTYVÄT VAPAAEHTOISESTI, TOISET EIVÄT

Pakohuonepeli Turku | Huonepakopeli Turssa

Pakene karmivan sirkuksen takahuoneesta, ennen kuin sinusta tulee illan päätähti…

Cuchillon veljesten sirkus on kiertänyt mannerta jo vuosikymmenen ajan. Salaperäiset katoamiset tuntuvat seuraavan sirkuksen reittiä, ja vapaaehtoisten värvääminen on käynyt yhä hankalammaksi. Onko veitsenheittäjän sihti heikentynyt, ruokitaanko leijonia kyseenalaisin keinoin vai onnistuuko hullu taikuri kadottamistempuissaan?

Löydät itsesi tokkurassa takahuoneesta ja illan esitys alkaa 60 minuutin kuluttua. Älä jää ottamaan selvää, mitä show tuo tullessaan.”

Tämä klassinen huonepakopeli vaatii päättelykykyä, kärsivällisyyttä ja paineensietoa. Vaikeusaste on keskivaikea ja huone sopii myös aloittelijoille.

Vaikeusaste: 3/5


PAKOHUONE PINNAN ALLA: BATTLESHIPS

Pakopeli Turku | Huonepako Turussa

Sukellusveneenne on törmännyt merenpohjaan ja vaurioitunut pahasti. Olette jääneet tuuliajolle vihamielisillä vesillä.

Koska ette ole pystyneet vastaamaan kutsuihin, ovat vieraan vallan taistelulaivat tulkinneet aikeenne vihamielisiksi ja laukaisseet kaksi torpedoa.
Löydättekö pelastuskapselin, ennen kuin purkkinne uppoaa?

UUTTA TURUSSA: Battleships pelin voit pelata myös Battle-moodissa, jolloin kaksi ryhmää suorittavat identtiset pakohuoneet samaan aikaan. Kumpi ryhmä selviää sukellusveneen ainoaan pelastuskapseliin?

Vaikeusaste 3.5/5


THE CRIME SCENE

Francisco ”Paco” Juanéz on oikeudessa murhasta.

Kaksi miestä meni sisään. Vain toinen tuli ulos. Muuten päivänselvästä tapauksesta uhkaa äityä farssi oikeussalissa: Kaikki tietävät, että Paco on syyllinen, mutta koko juttu uhkaa kaatua syliin.

Kaupungin pahamaineisimman rikollispomon lonkerot ulottuvat jo oikeusjärjestelmänkin sisään ja sanotaan, että hän on kietonut jo puolet poliisilaitoksestakin pikkusormensa ympärille.


PELISÄÄNNÖT

Pelin idea Pakohuonepelissä pelaajat suljetaan huoneeseen, josta on 60 minuuttia aikaa päästä ulos ratkaisemalla arvoituksia ja tekemällä tehtäviä. 

Pelin kulku Tehtäviä ratkotaan loogisella päättelyllä ja luovuudella, ei fyysisellä voimalla. Mikäli jokin pulma ei millään ratkea, voitte pyytää vihjettä päästäksenne eteenpäin. Koska kyseessä on peli, sen voi keskeyttää milloin vain. Henkilökunta seuraa pelitilannetta kameroiden välityksellä ja auttaa tarvittaessa.

Pelaajien määrä Peli sujuu parhaiten 3-5 hlön ryhmässä, mutta tehtäviä voi ratkoa myös kahdestaan. Kuuden hengen ryhmässä pelin kannalta olennainen kommunikaatio saattaa jo vaikeutua.

Pelin kieli Pelimme toimivat englanniksi ja suomeksi.

Peliaika Pelipaikalle tulee saapua 10 minuuttia ennen pelin alkua. Peli alkaa varatun ajankohdan mukaisesti. Mikäli myöhästytte, peliaikanne vähenee vastaavasti.

Varusteet Pukeudu normaaleihin arkivaatteisiin – peli ei vaadi fyysistä ponnistelua.

Kuvaaminen huoneissa Emme halua pilata juonta muilta osallistujilta, joten pelihuoneessa ei saa käyttää tallentavia laitteita.

Maksutavat Peli maksetaan kortilla, käteisellä tai virikeseteillä paikan päällä ennen pelin alkua. Mikäli maksat käteisellä, varaathan tasarahan.

Peruutukset Varauksen voi peruuttaa maksutta viimeistään 24h ennen pelin alkua, peruutuslinkki löytyy vahvistusviestissä. Muussa tapauksessa lähetämme 50 € peruutusmaksun.

Liikuntarajoitteet Huoneemme eivät valitettavasti ole esteettömiä. Otathan yhteyttä henkilökuntaan (info@escapeartist.fi), mikäli haluat tietää lisää huoneen soveltuvuudesta erityistilanteissa.

Kenelle pakohuonepeli ei sovellu Jos kärsit ahtaanpaikankammosta tai sinun täytyy muusta syystä välttää jännitystä, juttele lääkärisi kanssa ennen osallistumista.

Pelit vaativat melko lailla loogista päättelykykyä ja tarkkuutta, joten paikalle on syytä saapua selvin päin. Varaamme myös oikeuden poistaa pelistä päihtyneen henkilön.

Sopiiko pakohuonepeli lapsille? Pelimme on suunniteltu aikuiseen makuun ja suositusikärajamme huoneisiin on 15v. mutta myös nuoremmat pelaajat ovat tykänneet peleistämme.(osallistuminen kuitenkin vanhempien seurassa).
Huoneissa luodaan jännitystä sekä tarinalla, lavasteilla, äänimaailmalla että aikapaineella, herkemmät voivat kokea nämä ahdistavana.
Mikäli haluatte pelata nuorempien lasten kanssa, voitte ottaa yhteyttä ja voimme sopia pieniä säätöjä pelimaailmaan.


Sähköposti: info@escapeartist.fi

Kotisivut: https://escapeartist.fi

Puhelin: 040 5674590

Osoite: Läntinen Pitkäkatu 21-23, Yliopistonkatu 33

Postinumero: 20100

Toimipaikka: Turku

Aukioloajat: joka päivä 10-21