gifthere latauskuva
gifthere latauskuva

LVI verkkokauppa Turun LVI-piste Turku Hanat ja suihkut Oras, Hansgrohe, Damixa, Gustavsberg, Grohe, Grana, Tapwell, ilmalämpöpumppu maalämpö lvi-työt allaskaappi Mitsubishin, Swegonin IDO Lämpöässä Damixa Enervent Gustavsberg Macro Sanka Iloxair

PALVELEVA LVI-ALAN ERIKOISLIIKE TURUSSA. Meiltä löydät LVI-tarvikkeet vesihuoltoon, ilmastointiin ja lämmitykseen. Lisäksi valikoimiimme kuuluvat laadukkaat kylpyhuonekalusteet. Me emme pelkästään tarjoa tavaraa hyllystä, vaan tutkimme mitä asiakas tarvitsee, etsimme yhdessä juuri sen oikean ratkaisun, nivoutetaan se aikataulullisesti kokonaisuuteen ja asennamme tarvittavat laitteet paikoilleen käyttövalmiiksi. Meille pitäkaikainen asiakassuhde on tärkeä ja haluamme ansaita asiakkaan luottamuksen.

Keskitymme toiminnassamme laatuun, luotettavuuteen ja palveluun. 


Suunnittelu

Meillä on tietotaito pientaloasumisen LVI-suunnitteluun. Huolehdimme, että saat taloudellisen ja toimivan suunnitelman, jossa on huomioitu myös alan viimeisimmät uutuudet. Saat halutessasi myös suunnitelman yhteydessä tarjouksen suunnitelman toteutuksesta pitävine aikatauluineen.


Työjohto

Pätevä kvv-työnjohtaja ja iv-työnjohtaja vastaa lain edellyttämällä tavalla uudisrakentamisessa ja saneeraamisessa kiinteistön vesi- ja viemärilaitteistojen, sekä niihin liittyvien laitteistojen, sekä ilmanvaihtolaitteistojen asennustöistä.

Hanat ja suihkut Oras, Hansgrohe, Damixa, Gustavsberg, Grohe, Grana, Tapwell, ilmalämpöpumppu maalämpö lvi-työt allaskaappi Mitsubishin, Swegonin IDO Lämpöässä Damixa Enervent Gustavsberg Macro Sanka Iloxair


Asennus

Meille on tärkeää, että asiakas saa hyvää palvelua ja laadukkaan lopputuloksen. Tarjoamme asiakkaalle helpon ja hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisen vaihtoehdon, josta kaikki löytyy saman katon alta.

Saat laadukkaiden tuotteiden lisäksi meiltä myös ammattitaitoisen asennuksen ja opastuksen. Hyödyntäessäsi asiantuntemuksemme loppuun asti projektisi kokonaisuudet etenevät ilman häiritseviä ja yllättävän paljon aikaa vieviä saumakohtia.

Hanat ja suihkut Oras, Hansgrohe, Damixa, Gustavsberg, Grohe, Grana, Tapwell, ilmalämpöpumppu maalämpö lvi-työt allaskaappi Mitsubishin, Swegonin IDO Lämpöässä Damixa Enervent Gustavsberg Macro Sanka Iloxair


Huolto

Talon LVI-tekniikka pitää säännöllisin väliajoin huoltaa, jotta se toimisi energiataloudellisesti, äänettömästi, turvallisesti ja rakennuksen käyttöikää pidentäen. Me hoidamme tämänkin kätevästi puolestasi, kysy lisää.


TURUN LVI-PISTE

Sähköposti: info@turunlvipiste.com

Kotisivut: https://www.turunlvipiste.com/

Puhelin: 02 2535311

Osoite: Tammitie 3

Postinumero: 20540

Toimipaikka: Turku

Aukioloajat: Ma - Pe 8-17, Lauantai - Sunnuntai Suljettu