gifthere latauskuva

URBAN DESIGN ON HUIPPUMUODIN ERIKOISLIIKE PAIMIOSSA


Meiltä löydät muotimerkkejä, joita et saa muualta. Useimmat ihanat vaatteet, kengät ja asusteet on valittu yksittäiskappaleina tuomaan tuulahduksen Tanskasta, Espanjasta, Pariisista, Milanosta, Lontoosta sekä tyylikkäät kengät Itävallasta!


Pukeutumisneuvonta kuuluu meillä jokaiseen asiakaspalvelutilanteeseen. Autamme Sinua löytämään juuri Sinulle sopivat asukokonaisuudet. Myös juhliin liittyvissä asujen etikettiasioissa neuvomme ostosten yhteydessä.

Pukeutumisneuvontapalvelumme avulla opit korostamaan parhaita puoliasi ja löytämään oman tyylisi. Samalla vältät virheostoksia ja säästät rahaa tulevaisuudenkin vaatehankinnoissa. Tyylikäs ja persoonallinen pukeutuminen on aina sijoittamista itseesi. Olet sen ansainnut!

Pukeutumisneuvonnan hinta on 45€ / h.

Jaana Hyytiä on toiminut muodin parissa jo yli 30 vuoden ajan, joten "stailaus" sujuu ammattilaisen ottein suurella sydämellä.


Olemme mukana useissa muotinäytöksissä kera upeiden uniikkien yksilöllisten asukokonaisuuksien esimerkiksi näytökset Osaava nainen -messuilla by Fashion Team/ Marjo Sjöroos ja Puma Stage by B-Line/ Birgitta Öunap. Teemme myös asiakkaiden tilauksesta yksityisiä muotinäytöksiä.

Avaamme "Pop-Up" - Urban Design Boutiquen asiakkaiden iloksi sopivan liiketilan löytyessä, esimerkiksi kesäkaupungeissa (Uusikaupunki, Naantali, Savonlinna).

Olemme mukana myös useilla messuilla vuoden aikana, kuten I love Me Helsinki, Osaava Nainen Turku, Venemessut Naantali, Supertreenit Naantali, Kuntovitonen Turku, Outlet Expo Helsinki, Outlet messut Tampere ja Seinäjoki, Piha ja puutarha messut Turku ja Tampere.


MUOTIKUTSUT LIIKKEESSÄMME PAIMIOSSA

Mikä ihana tapa tehdä vaateostoksia yhdessä hyvien ystävien kanssa privatisti!

Muotikutsut järjestetään Teille sopivana ajankohtana Urban Design Boutiquessa. Kutsu koolle ystävät ja/tai työkaverit ja vietetään yhdessä ihana ilta muodin ja upeiden asukokonaisuuksien parissa.

Sähköposti: jaana.hyytia@udboutique.com

Kotisivut: http://www.udboutique.com

Puhelin: 040 5680 128

Osoite: Länsiportti 3

Postinumero: 21530

Toimipaikka: Paimio

Aukioloajat: Ma-Ke 10-18 To- pe 10-17 la 10-15 (su 12-15)