Vikke's Garage

PIDÄ HUOLTA AUTOSTASI, ME AUTAMME.

Olemme kotimainen ajoneuvojen detailing- ja korjaamopalveluita tarjoava yritys Turun Orikedolla. Meiltä saat kaiken tarvittavan autonhoitoon.

Pitääksesi autosi viihtyisänä paikkana matkustaa, kunnon hyvänä mahdollisimman pitkään sekä tehdä siitä vielä joskus hyvät kaupat, tulee sinun pitää autostasi huolta. Säännöllinen autopesu, kiillotus ja vahaus sekä sisäpuolen puhdistus ja hoito varmistaa sen, että auton käyttöikä on pisin mahdollinen. Usko tai älä, vaikka sataisi räntää taivaan täydeltä, säännöllinen autopesu kannattaa silti.

Pidä siis niin auton moottorista, ulkopinnasta kuin myös sisätiloista huolta ja huolla sekä suojaa niitä säännöllisin väliajoin.
YRITYSSOPIMUKSET

Haluamme olla osa yritysten tarinaa - siksi tarjoamme monipuolisia yrityssopimuksia kaikenkokoisille yrityksille.

Yritysasiakkaana saat sopimushintaisia ajoneuvojen detailing -ja korjaamopalveluita monipuolisin eduin ja lisäpalveluin, myös laskutuksella. Tarvittaessa noudamme kalustosi sovitusta paikasta sovittuun aikaan ja palautamme sen työn valmistuttua - näin säästät aikaa sekä vaivaa ja kalustosi pysyy hyvässä kunnossa tilanteessa kuin tilanteessa.

Yrityksenä olet meille kuin perheenjäsen - se takaa mutkattoman ja rennon suhteen kumppanuudellemme.

Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan yrityksesi tarpeista, laaditaan molemmin puolin mieluisa sopimus ja klikataan yhteistyö käyntiin!

Autoliikkeille, autovuokraamoille, takseille tai miksei vaikkapa rakennusalan työkulkineille - jokainen yritys on siinä missä muutkin!

 Vikke's Garage | Täyden palvelun autofixaamo | Car Detailing

Sähköposti: info@vikkesgarage.fi

Kotisivut: https://vikkesgarage.fi

Puhelin: 040 962 2360

Osoite: Ravurinkatu 31 talli 3 (Varmista aukiolo soittamalla)

Postinumero: 20380

Toimipaikka: TURKU

Aukioloajat: Varmista aukiolo soittamalla