gifthere latauskuva
gifthere latauskuva

Huskon Kauppasali Lihaliike, kalakauppa, Kaarina

Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet ovat hyvän ruoan lähtökohta!

Ruoka on ollut meille aina intohimo. Olemme yhdistäneet pitkän kokemuksemme lihan, kalan ja sushien parissa. Löydät nämä kaikki nyt saman katon alta palvelevasta Huskon Kauppasalista.


Husko Kauppasali Kaarina, Kalaliike Kaarina

Huskon isä Seba, sekä pojat Gregor ja Ronni päättivät yhdistää pitkän kokemuksen ruoka-alalla. Nyt saman katon alta löytyvät niin laadukas lihatiski, Huskon savukalatuotteet kuin tuoreet ja maukkaat sushitkin.

Kauppasalissa on mahdollista ruokailla myös paikan päällä. Istahda alas, vaikka sushille ja ota vielä kotiin viemisiksi herkkuja! Meidät löydät vilkkaan saaristotien varresta.


LIHA

Lihamestarin hyväksymät

Lihassakin tärkeintä meille on maku ja tuotteiden tinkimätön laatu. Tuoreet lihat tulevat lähituottajilta ja ne käsitellään myymälässämme ammattitaitoisesti. Lihajalosteemme toimittaa suomalainen perheyritys Huhtahyvät Oy.

Lihaliike Kaarina, Husko Kauppasali

Huhtahyvät valmistaa suomalaisten pöytiin vuosittain yli 4,5 miljoonaa kiloa korkealuokkaisia herkkuja: kinkkuja, meetvursteja, makkaroita, lihahyytelöitä, salaatteja ja kasviproteiinituotteita. Pystyt myös tilaamaan meidän kauttamme Huhtahyvien tuotteita jos niitä ei ole myyntitiskillä juuri sillä hetkellä.

KALA

Meiltä kaikki Huskon savukalatukun tuotteet helposti ja aina tuoreina. Huskon kalatuotteiden perinteet juontavat yli 20 vuoden taakse. Huskon Savukalatukku Oy perustettiin vuonna 1985 ja tuotteiden valmistuskaava löysi nykyisen muotonsa vuosikymmenen kehityksen tuloksena. Tuotteet tunnetaan herkullisesta maustaan jo Suomen rajojen ulkopuolellakin. Kaikki tuotteet noudattavat edelleen alkuperäistä kaavaa ja kehitystä jatketaan uusien tuotteiden ja tuotantolaitteiden osalta

Huskon Kauppasali, Kalaliike Kaarina

LOHIFILEET

Yli kolmenkymmenen savu- ja loimulohituotteen valikoimasta löytyy suosikki sekä̈ perinteisten makujen ystävälle että eksoottisten elämysten suosijalle.

KYLMÄSAVUT JA GRAAVILOHET

Tuore ja laadukas lohi sekä perinteiset valmistusmenetelmät takaavat makunautinnon.

MUUT KALATUOTTEET

Pystymme vastaamaan vaikeimpiinkin toivomuksiin, esimerkiksi hummerit, simpukat, ravut ja äyriäiset. Kysy meiltä lisää!


SUSHI

Uudenlaiset Sushikokonaisuudet!

Meiltä erilaisia sushikokonaisuuksia perinteisillä täytteillä, sekä hieman modernimmilla makuyhdistelmillä. Käytämme susheissa aina tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita. Savu- ja loimukalan ystävät saattavatkin löytää tuttuja makuja aivan uudenlaisessa sushikokonaisuudessamme.

Sushit valmistetaan Kaarinassa ensiluokkaisista raaka-aineista, japanilaisia perinteitä kunnioittaen. Sushikokkimme on japanilainen, joka on löytänyt meille täydellisen riisin läheltä omaa synnyinkaupunkiaan. Riisin teossa kunnioitamme japanilaisia perinteitä, mutta kokonaisuutena sushejamme voisi kuvailla suomalais– japanilaiseksi Fuusioksi.

Sushi Kaarina, Take Away Nouto,

Voit nauttia sushit myös paikan päällä. Silloin ne ovat parhaimmillaan juuri tehtyinä.


Sähköposti: info@kauppasali.fi

Kotisivut: https://www.kauppasali.fi/

Puhelin: 040 758 4343

Osoite: Ahkiokatu 2

Postinumero: 20780

Toimipaikka: Kaarina

Aukioloajat: Ma-Pe 10 – 18, La 10 – 15