Ravintola OOBU

Ravintola OOBU TURKU, Läntinen Rantakatu 9


Saaristo on jälleen Turun kaupungissa.

Ravintola OOBU tarjoaa raikkaita saaristolaisruokia keskellä Turkua perinteikkäässä Bassin talossa
Kalaa, lammasta ja kasviksia monessa muodossa, perinteitä kunnioittaen ja uusinta keittiöosaamista hyödyntäen. Herkkuja, jotka ravitsevat sielua ja ruumista.

Turku - Saariston pääkaupunki

Vuonna 1884 valmistui upea kivitalo Aurajoen rannalle. Ranta kuhisi elämää, kun saaristonväki toi veneillään keskelle kaupunkia meren ja maan antimia turkulaisten ruokapöytiin. Tuoreita, suolattuja ja savustettuja kaloja, lihaa, leipomuksia, perunoita, kaalia, lanttuja ja nauriita. Ilma kaikui lokkien ääniä, huutoa ja naurua, kun asiakkaita houkuteltiin ja hinnoista käytiin sananvaihtoa. Tarjolla oli hyviä ja tuoreita ruokatarpeita, jotka maistuvat tänäkin päivänä.

Ravintola OOBU

Reilua ruokaa

Sinua palvelee alan huippuosaajien joukkue, jossa osaamista ja kokemusta löytyy monista eri ravintoloista vuosien varrelta. Meillä on kirkas tavoite tuottaa selkeää ja perinteisiin tukeutuvaa ruokaa, josta tunnistaa maut ja ainekset, ilman pönötystä ja turhaa hienostelua. Voit tulla sellaisena kuin olet ja isokin mies saa vatsansa täyteen.

Palvelemme sinua myös viikonloppuisin

Meiltä saat maittavaa ruokaa viikonloppuisin sekä lauantaina että sunnuntaina. Voit tulla maukkaalle sunnuntailounaalle, vaikka koko suvun voimin. Maanantaisin pidämme lepopäivän.

Kohtuulliseen hintaan

Meiltä saat arkenakin erinomaisen lounaan kilpailukykyiseen hintaan ja toivotamme omalla rahalla lounastavat tervetulleeksi. Kaikki annokset tarjoillaan pöytiin, jotenjokainen annos saa ansaitsemansa huomion, sinun ei tarvitse jonottaa salaattitiskiin tai seisovaan lämpimään ruokaan. Saat erinomaisen ruoan lisäksi hyvää ja asiantuntevaa, mutta samalla rentoa palvelua. 

Saaristoravintola OOBU, Turku

Tervetuloa Oobu Saaristoravintolaan, Turkuun!


Saaristoravintola OOBU Turku

RAVINTOLA OOBU TURKU

Sähköposti: info@oobu.fi

Kotisivut: https://www.oobu.fi/

Puhelin: 020 128 09 00

Osoite: Läntinen Rantakatu 9

Postinumero: 20100

Toimipaikka: Turku

Aukioloajat: Ti - To 11-22, Pe 11-23, La 12-23, Su 12-18, Ma suljettu