gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva
gifthere latauskuva

Xoco's Turku


PIKKASEN PAREMPAA PITOPALVELUA

Meiltä voit valita helposti arkeen tai juhlaan valmiin kokonaisuuden menu vaihtoehdoista. Voimme myös räätälöidä juuri sinulle sopivan menun budjetin ja muiden toiveiden mukaan. Halutessasi meidän kautta onnistuu myös astiavuokraus ja henkilökunta juhliisi. Tarjoiluastiat sekä ottimet sisältyvät aina hintaan. Liikumme joustavasti Turun seudulla ja lähikunnissa, mutta halutessasi voimme lähteä kauemmaskin.


Meillä on myös paljon kokemusta yritystilaisuuksien catering tarjoilusta kuten mm. kahvitukset, palaveri eväät, lounastarjoilut yms. Oli kyseessä häiden pitopalvelu, hautajaistarjoilu, synttäritarjoilu tai vaikka polttarimenu– kysy rohkeasti tarjousta.


Pitopalvelu, hää catering palvelut, juhlapalvelu, cateringpalvelu


MEIDÄN TARINA 

Avasimme ensimmäisen myymälämme vuonna 2015 osoitteeseen Verkatehtaankatu 6 (silloinen Jälkiruokala Xoco’s). 

Xoco’s on pieni perheyritys Turussa, jonka intohimona on valmistaa kaikki alusta asti itse. Meidän tuotteissa on usein joku pieni tai välillä vähän isompi twisti. Ruokafilosofiamme kiteytyy makuun, käsityöhön, taloudellisuuteen ja innovatiivisuuteen. Ruokamme kolme tärkeintä asiaa on maku, maku ja maku. Myös tuotteiden ulkonäköön panostetaan täysillä, sillä asiakas syö ensin silmillään. Ota yhteyttä, jos haluat jotain tavallisesta poikkeavaa. Palvelemme aina jokaista asiakastamme joustavasti kaikkien toiveet huomioiden. 


SAMI

Samilla on vuosien kokemus eri korkeatasoisista ravintoloista. Aikaisempia työpaikkoja ovat mm. Panimoravintola Herman, Smör, Rocca, Postres, Lux Stockholm ja Midsummer house. Lisäksi kokemusta on tullut kansainvälisistä kokki kilpailuista. Sami on toiminut myös kokkimaajoukkueen kapteenina. Samin suurin vahvuus on innovatiivinen ajattelutapa ruokaa lähestyttäessä. Vaikka maku on pääosassa, kaikki annokset ovat myös visuaalisesti kauniita.


Pitopalvelu, hää catering, juhlapalvelu, cateringpalvelu

Meillä ei ole vakituista tuotevalikoimaa vaan tuotteet vaihtuvat jatkuvasti. Tuotteet valmistamme 99% itse, emmekä käytä tuotteissamme keinotekoisia maku- tai väriaineita. Meiltä saat tuotteet myös mukaan. Tilatessasi ennakkoon, voimme yhdessä suunnitella tuotteet toiveidesi mukaan.

Aamupala

Meiltä saat mm. leipää, kakkuja, keksejä, jälkkärimukeja, macaronsseja, vaahtokarkkeja, konvehteja, näkkäriä, viiliä, kahvia, tuoremehua, lounasta, brunssia, leivoksia, erikoiskahvia, teetä, limua, aamupalaa ja iloista palvelua. Olemme panostaneet myös gluteenittomiin tuotteisiin.

Pitopalvelu, hää catering, juhlapalvelu, cateringpalvelu Turku

Tervetuloa tutustumaan, ihailemaan ja maistelemaan! :)


Catering Xoco's Turku

Ammattitaitoista pitopalvelua Turun alueellaPitopalvelu, cateringpalvelu turku

Cateringpalvelut - Juhlapalvelu, juhlaan kuin juhlaan.

Halutessasi kauttamme onnistuu myös astiavuokraus ja henkilökunta juhliisi. Kaikki hoituu tietysti rautaisella ammattitaidolla.
Oli kyseessä häät, hautajaiset, synttärit, valmistujaisjuhlat tai vaikka polttarit.

Pitopalvelu, hää catering, juhlapalvelu, cateringpalvelu


Kokki kotiin

Olisiko kiva jos kerrankin joku muu kokkailisi sinulle ja vieraillesi? Ja vielä jättäisi jälkeensä siistin keittiön? No ota Sami teille kokkailemaan!

Pitopalvelu, hää catering, juhlapalvelu, cateringpalvelu

Kokki kotiin -palvelu on juuri tätä. Sinä ja ystäväsi saatte nauttia ravintolaillallista oman pöytänne ääressä ja Sami kantaa pöytää herkullisia annoksia. Luvassa on upea kokemus sinulle ja vieraillesi. Eikä hintakaan päätä huimaa. Menu mietitään aina asiakkaalle sopivaksi ja sille on tyytyväisyystakuu. Tämä on myös erittäin suosittu lahja!


Pitopalvelu, catering, juhlapalvelu, cateringpalvelu Turku, Raisio, Naantali, Kaarina

Sähköposti: posti@xocos.fi

Kotisivut: https://xocos.fi

Puhelin: 0408400463

Osoite: Verkatehtaankatu 6

Postinumero: 20100

Toimipaikka: Turku

Aukioloajat: Verkatehdas ma-pe 8-15 la-su sulj.